Giriş ekranının altındaki "Eski hesabınla devam et" kartından eski Flash Avataria hesabını yeni ya da mevcut hesabına taşıyabilirsin. Flash'taki hesabın silinmez, olduğu gibi kalır. ← Tüm haberler